GOD KVALITET, SUPER SERVICE & KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Kunderne fortæller

Her kan du læse vores kunders oplevelser

★ ★ ★ ★ ★

Jeg vil gerne på denne side fortælle om Freyas og vores udfordringer med allergi. Freya er en altid glad O’Grady labrador på snart 8 år. Freya fik de første symptomer på allergi, da hun gentagende gange fik svamp i øerne. Jeg taget en masse blodprøver på hende og de fandt ud af hun at hun var allergisk over for husstøvmider og lagermider. Jeg fik anbefalet en speciel hunde mad ( Royal Canin hyberallergenic) da det var det mad de mente hun bedst kunne tåle. Freya fik ved siden af prednisolon for at dæmpe hendes kløe.

Læs mere

Freya bed hele tiden i sine bagdel og poter nogle gange helt til blods, hvis jeg ikke holdt øje med hende hele tiden og fik givet hende en ekstra prednisolon. Hendes behov for prednisolon steg løbende gennem årene. Jeg var helt panisk for, at nogen skulle komme til at give hende en godbid, da jeg så skulle give ekstra medicin de næste 7 dage. Freya begyndte at få en hvid hinde på hendes øjne og hun holdt op med at komme i løbetid. Freya kunne heller ikke tåle at få pipetter eller tabletter mod lopper, men lopper kunne hun heller ikke klare at få, så hun måtte have ekstra prednisolon for at klare dette.

Freyas immunforsvar blev ringere og ringere og hun blev derfor syg når hun var ude at blive passet. Hundepensionen kunne til sidst ikke magte at have hende, da det var synd for hende. Freya mistede det meste af hendes hår og der kom ikke nyt. Hendes hale var næsten hårløs og derfor slog hun hul på halen hele tiden, da hun er en logrende hun, jeg stod derfor i et dilemma var det et værdigt hundeliv? Freya var da kun 7 år.

Jeg fik en snak med Annie og hun fortalte mig om sojaproteiner, jeg vidste ikke noget om sojaproteiner og havde aldrig tænkt på, at se på Freyas mad, da den jo var anbefalet af dyrlægen, jeg var faktisk bange for at skade hende ved at skifte foder. Hendes foder indeholdt sojaproteiner. Freya så efterhånden meget ramponeret ud, hårløs, træls pels og der skulle flere og flere prednisolon til, for at hun kunne have en rimelig dag. jeg skulle derfor overveje, om dette kunne blive ved. Jeg havde aldrig prøvet at skifte foder, men alt skulle være prøvet før vi kunne sige farvel til Freya. Jeg besluttede at vi skulle prøve at give hende den sojaproteinfrie foder for det kunne ikke blive værre.

Jeg startede med den nye mad den 21-01-15 og det var med bankende hjerte, for hvad ville der ske. Freya kunne godt lide den nye mad og da der var gået 14 dage begyndte Freya at få nyt hår. Freya får sammen med maden også tobis fiskeolie.

Efter 3 uger forsvandt den hvide hinde på hendes øjne og hun har ikke haft svamp i ørene siden.

Da der var gået ca. 6 uger kom Freya i løbetid og det havde hun ikke været i 5 år. Freya får nu hvidløgsdråber for lopper. Freya får stadig lidt prednisolon og hun har i dag fuld hårpragt og fået sin stolte flotte hale igen.
Freya har i dag et værdigt hundeliv og nu bliver hun snart 10 år.

Jeg kommer aldrig til at give min hund hundemad med sojaproteiner i mere, nu jeg har set hvad det har gjort ved min hund. Havde jeg vidst dette for lang tid siden, så havde Freya været sparret for meget og jeg havde sparet en masse dyrlægeregninger og bekymringer.

Jeg vil gerne sige tak til Annie for informationen om sojaproteiner.
Det har reddet Freyas liv.

Inge Marie Enemark Hansen

★ ★ ★ ★ ★

Jeg var så heldig jeg vandt en pose katte foder hos butik Overgaard i julen. Det gav mig mulighed for at prøve og åbne en ny verden for mig og mine kræsne maincoon hun katte. Jeg var ikke nervøs for min hankatte. De er altid blevet fodret med royal canin fra killing og op til nu, men det er slut. Efter bare et par dage kunne jeg se markant ændring i deres pels, de kaster ikke hårbolde op mere, spiser mindre og så skinner pelsen vildt meget. Det er det bedste skift jeg nogensinde har gjort både for mine katte og min pung. Jeg vil gerne råde andre til at besøge denne hyggelige butik. Og give jeres kat/hund en chance for at prøve deres foder. Meget venlig og imødekommende service. Sender mine bedste anbefalinger videre.

Louise Henriksen

★ ★ ★ ★ ★

Kan varmt anbefale Overgaard. Fantastik foder til min jagthund. Dejlige mennesker og 1 klasses service. De har fuldt styr på info omk. De produkter der forhandles i butikken.

Kenneth Grinderslev

★ ★ ★ ★ ★

Jeg vil meget gerne sige tusind tak for din kæmpe store hjælp med Louie. Han havde bidt rigtig meget i sig selv og det blev kun værre. Annie anbefalede mig at g…ive ham 1 dråbe daglig af hvidløgs dråberne som de sælger . Samt give deres tobis olie hver dag. Jeg blev også anbefalet at duppe de steder hvor han bed i sig selv, med kovaline. Det er helt fantastisk hvad der er sket. Der er en måned fra det 1. billede til det sidste der er taget. Og jeg har brugt de produkter i næsten 3uger nu. Jeg kan helt klart anbefale Annies fantastiske råd

Minna Saugmann

★ ★ ★ ★ ★

Kan varmt anbefale Overgaard…. fantastik foder til min jagthund. Dejlige mennesker og 1 klasses service… De har fuldt styr på info omk. De produkter der forhandles i butikken.

Kenneth Jespersen Grinderslev Kongen

★ ★ ★ ★ ★

Roser fra Maja der nu fodrer med Højvang foderet  Maja skriver……..
Vil bare lige sige at det der kennel højvang foder må være mirakel foder. Min hund havde fået en knude oven på hovedet på størrelse med et kirsebær, efter 14 dage på kennel højvang er den nu mindre end en ærte. Jeg er så imponeret over det. Hans pels og også blevet fin tyk og blank. Og han har også virket mere glad og tilfreds. Han er en cocker spaniel/formel1/rottweiler/dansk svensk gårdhund. Han brækkede bagbenet for et år siden og efter dette foder kan han holde til at løbe rundt og skabe sig uden at være mærket af benet. Det får 10 ud af 10 hundepoter her fra.

Maja

★ ★ ★ ★ ★

Det er 1 klasse foder… har købt det i godt et år nu..

Lasse Rasmussen