GOD KVALITET, SUPER SERVICE & KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Kosttilskud & pleje

Tobisolie 1 L

110 kr.
findes også i ½ liter til kr. 55,-

Tobis olie er et sundt daglig tilskud til foderet.

Læs mere

Tobisolie er den bedste olie til hunde og katte, da det er en ren omega3 olie, som dyrene ikke selv kan producere, og derfor ofte mangler omega3 olie.

Tobisolien er fremstillet af vild fanget fisk fra i norsøen, olien udvindes kun i det 6 – 8 uger tidlige forår, når Tobisen er med rogn, det er en ren fiskeolie med udelukkende umættede fedtsyrer med højt Carotin indhold. Bruges Rød Tobisolie som fodertilskud dagligt opnås blød og smidig hud og en blød og skinnende pels, og på grund af det høje Carotin indhold opnås tilmed en god pigmentforstærkning. Tobisfisken er første led i fødekæden og lever udelukkende af plankton, så denne olie indeholder IKKE tungmetaller, hormonmiddel, farvestoffer og medicinrester.

(Kløe hos hunde og katte skyldes ofte tør pels og hud).

Af erfaring fortæller kunderne at fældningen mindskes betydeligt.

Hvidløgsdråber

Flydende koncentreret hvidløg 30 ml. kr. 115,- / 60 ml. kr. 195,- / 500 ml. kr. 1059,-

Læs mere

Produktet er REN saft fra hvidløg, og KUN tilsat mælkesyre for at konservere.

Et helt naturligt produkt hvidløg styrker immunforsvaret super godt hos mennesker ved de fleste, og nu er produktet også blevet VIDUNDERMIDLET til dyr – herunder bl.a. hunde, katte, heste mv. Når dyrene f.eks. har fået et foder eller andet, der indeholder sojaproteiner, ja så risikerer de at have et ret dårligt immunforsvar, og har en hund dårligt immunforsvar, har den meget større risiko for at få øremider, hårsækmider, svamp, hotspot og andre allergiske reaktioner. Rigtig mange kunder kommer med til os med beretninger om, hvordan hvidløgsdråberne har sparet dem for køb af ormemiddel og medicin, eller hjulpet deres dyr imod f.eks. lopper, flåter, hårsækmider, svamp, øremider, kennelhoste, hårfældning, hotspot, sår, betændelsestilstande mv.

Dosis ifht dyrets vægt

First Buddy Joint Mobility 500/2000g

339/995 kr.

First Buddy Joint Mobility er et foder supplement til hunde der medvirker til fleksible sunde led og en øget bevægelsesfrihed hos hunde med led problemer.

Læs mere

Hunde med led problemer får øget bevægelsesfrihed.

First Buddy Joint Mobility indeholder 12 specifik udvalgte aktive ingredienser,  som understøtter normalt slid og genopbygning af ledbrusk, ledvæske og sener i ledet – og bidrager derved til at bevare  hundens bevægelsesfleksibilitet.

First Buddy Joint Mobility bidrager til øget mobilitet hos den skadede hund eller den hårdtarbejdende hund der belaster sine led, hvad enten det drejer sin om jagt, konkurrence eller træning.

First Buddy Joint Mobility…

 • Bevarer bevægelsesfrihed under alle arbejdsforhold.
  Hjælper med at opretholde den naturlige anti-inflammation i hundens led.
 • Er rig på omega 3 som understøtter hundens sundhed, frugtbarhed og ydeevne.
 • Bidrager til reparation og regenerering af brusk og ledvæske ved normalt slid.
  Indeholder 12 konkrete aktive ingredienser, herunder blandt andet: Chondroitin, Collagen, Curcumin, Hydroliseret skaldyr (kilde til naturligt Glucosamin), Glutamin, Hamp olie (Omega 3), Vitamin C, Antioxidanter og Lipider.
 • Indeholder Oatinol til at opretholde en sund tarmflora og dermed en sund fordøjelse og en høj absorption af essentielle ernæringsstoffer, vitaminer og sporstoffer.
 • Indeholder ikke hvedegluten.
  100% fri for GMO – genmodificering.
  Indeholder ikke soja.
 • Fremstillet som velsmagende 2 mm granulat som kan drysses over hundens foder.
  Fås i to størrelser – 200 gram og 2 kg med doseringske.
  For bedste effekt anbefales det at give hunden Joint Mobility dagligt.

Indhold: Havre, Hampefrømel, Roepulp (sukker), Rørsukker, Vegetabilske olier og fedtstoffer (Oatinol), 5%, Hydroliseret skaldyr (Glucosamin kilde), Chondroitin 1%, MSM (methylsulfonylmethan) 1%, Vitamin E 1%, Glutamin (glukose gæring) 1%, Curcumin 0,5%, Collaqen matrix 0,5%.

Analyse: Protein 14,0%, Fedt 7,5%, Fibre 12%, Aske 4%

Daglig dosering

Små hunde op til 15 kg – 1/4 måleske dagligt
Mellemstore hunde 15 – 30 kg 1/2 måleske dagligt
Store hunde over 30 kg – 1 måleske dagligt
First Buddy Joint Mobility fås i to størrelser.

500 gram – op til 100 dages forbrug for en mellemstor hund
2 kg – op til 400 dages forbrug for en mellemstor hund

Kovaline salve 150/300ml

KovaLine Salve – Pleje til hudbetændelse, sår, eksemer og svamp. 150 / 300 ml.

KovaLine er et nyt dansk produceret mild plejecreme med stor dybdevirkning. KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber og som er uden brug af desinficerende midler. KovaLine efterlader en hinde, som forhindrer nye bakterier i at trænge ind. Denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser. Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge. KovaLine er et “must” for alle dyreejere! Husk at læse vejledningerne inden brug af KovaLine. Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge.

Læs mere

Hvis din hund for Hot Spot, sår/rifter, røde poter (Furunkulose), ildelugtende/fedtet hud, sort bug eller bliver angrebet af hårsækkemider bør du overveje KovaLine
KovaLine : Er en dansk produceret mild plejecreme med stor dybdevirkning. KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber uden brug af desinficerende midler. KovaLine efterlader en hinde, der forhindrer nye bakterier i at trænge ind. Denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser. Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge.

KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud. KovaLine er en ny generation af pleje produkter, uden parabener og parfume, som IKKE er baseret på kendte aktivstoffer som: – Antibiotika – Desinfektion – Kortison / Binyrebark hormoner – Zinkpræperater

KovaLine INCI deklaration – gælder både til Koncentrat og Ready-to-Use produktet – dog ikke Salve: Aqua Cocamide DEA Potassium Palmitate Ceteareth-12 Triethanolamine Isotrideceth-7 Glycerin Lanolin Allantoin Sodium Lauroyl Sarcosinate Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate Ceteareth-25

Husk at læse vejledningerne inden brug af KovaLine. Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge.

Kovaline wipes

KovaLine Wipes – indeholder 100 stk.

Hvis din hund får Hot Spot, sår/rifter, røde poter (Furunkulose), ildelugtende hud, fedtet hud, sort bug , angreb af hårsækkemider bør du overveje Kovaline. KovaLine er et nyt dansk produceret mild creme med stor dybdevirkning. KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber og som er uden brug af desinficerende midler. KovaLine efterlader en hinde, som forhindrer nye bakterier i at trænge ind. Denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser. Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge.

Læs mere

KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud. KovaLine har vist sig at være særdeles effektiv mod Dermatofilose (Regneksem), Muk, sår, sommereksem, hale- og mankløe og generel kløe på heste. KovaLine produkterne er derfor et must i alle dyrehjem. Husk at læse vejledningerne inden brug af KovaLine. Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge.

Kovaline sæbe 250 – skal fortyndes

Mere info er på vej

Læs mere

Kovaline sæbe – Ready to use

Ready to use findes i 500 ml. /1000 ml.
KovaLine – Vil i én enkelt vask/behandling:

 • Iblødsætte, så sårskorper kan fjernes.
 • Vaske området rent. – Virke antibakterielt.
 • Genskabe elasticiteten og blødheden i huden. 
 • Genskabe hudens naturlige forsvarsbarriere.

Pis’a lugt og pletfjerner

Anvendelse: Produktet er biologisk nedbrydeligt og ufarligt for dyr og mennesker. Fjerner effektivt dårlig lugt, og forøger rengøringstandarden væsentligt

Egenskaber: Meget virksom mod dårlig lugt. Kan anvendes overalt i boligen, institutioner, sygehuse, skurvogne m.m. Desuden kan produktet anvendes på tøj, tektiler, kattebakker, hundekurve, transportkasser, affaldsspande, container, biler og er yderst effektiv mod urinlugt.

Læs mere

Dosering: Omrystes før brug. Spray på emnet og lad det tørre op. Efterskyl ikke med vand. Deklaration: Under 5%: Ioniske overfladeaktive stoffer, anioniske over- fladeaktive stoffer, parfumer, benziso thiazolinone, methylsothia-zolinione, laurylamine dipropylenediamine pH-værdi: I koncentreret form: Ca. 7 Vægtfylde: Ca. 1,00 g/ml. Opbevaring: Opbevares forsvarligt, utilgængeligt for børn, og ikke sammen med levnedsmidler, foderstoffer, lægemidler o. lign. Opbevares frostfrit. Må kun opbevares i originalemballage. Må ALDRIG blandes med klor- eller syreholdige produkter

Vægtfylde:
Ca. 1,00 g/ml. Opbevaring: Opbevares forsvarligt, utilgængeligt for børn, og ikke sammen med levnedsmidler, foderstoffer, lægemidler o. lign. Opbevares frostfrit. Må kun opbevares i originalemballage. Må ALDRIG blandes med klor- eller syreholdige produkter