GOD KVALITET, SUPER SERVICE & KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Kosttilskud & pleje

Tobisolie 1 L

110 kr.
findes også i ½ liter til kr. 65,-

Tobis olie er et sundt daglig tilskud til foderet.

Læs mere

Tobisolie er den bedste olie til hunde og katte, da det er en ren omega3 olie, som dyrene ikke selv kan producere, og derfor ofte mangler omega3 olie.

Tobisolien er fremstillet af vild fanget fisk fra i norsøen, olien udvindes kun i det 6 – 8 uger tidlige forår, når Tobisen er med rogn, det er en ren fiskeolie med udelukkende umættede fedtsyrer med højt Carotin indhold. Bruges Rød Tobisolie som fodertilskud dagligt opnås blød og smidig hud og en blød og skinnende pels. Tobisfisken er første led i fødekæden og lever udelukkende af plankton.

Hvidløgsdråber

Flydende koncentreret hvidløg 30 ml. kr. 115,- / 60 ml. kr. 195,- / 500 ml. kr. 1059,-

Læs mere

Produktet er REN saft fra hvidløg, og KUN tilsat mælkesyre for at konservere.

Et helt naturligt product. Hvidløgsdråber er et super godt tilskud til menneskers immunforsvar ved de fleste, og nu er produktet også blevet VIDUNDERMIDLET til dyr – herunder bl.a. hunde, katte, heste mv.

First Buddy Joint Mobility 500/2000g

kr. 369,- / kr.  1225,-

First Buddy Joint Mobility er et foder supplement til hunde der medvirker til fleksible sunde led.

Læs mere

Hunde med led problemer får øget bevægelsesfrihed.

First Buddy Joint Mobility indeholder 12 specifik udvalgte aktive ingredienser,  som understøtter normalt slid.

  • Bevarer bevægelsesfrihed under alle arbejdsforhold.
  • Er rig på omega 3 som understøtter hundens sundhed.
  • Indeholder 12 konkrete aktive ingredienser, herunder blandt andet: Chondroitin, Collagen, Curcumin, Hydroliseret skaldyr (kilde til naturligt Glucosamin), Glutamin, Hamp olie (Omega 3), Vitamin C, Antioxidanter og Lipider.
  • Indeholder Oatinol til at opretholde en sund tarmflora og dermed en sund fordøjelse og en høj absorption af essentielle ernæringsstoffer, vitaminer og sporstoffer.
  • Indeholder ikke hvedegluten.
    100% fri for GMO – genmodificering.
    Indeholder ikke soja.
  • Fremstillet som velsmagende 2 mm granulat som kan drysses over hundens foder.
    Fås i to størrelser – 200 gram og 2 kg med doseringske.
    For bedste effekt anbefales det at give hunden Joint Mobility dagligt.

Indhold: Havre, Hampefrømel, Roepulp (sukker), Rørsukker, Vegetabilske olier og fedtstoffer (Oatinol), 5%, Hydroliseret skaldyr (Glucosamin kilde), Chondroitin 1%, MSM (methylsulfonylmethan) 1%, Vitamin E 1%, Glutamin (glukose gæring) 1%, Curcumin 0,5%, Collaqen matrix 0,5%.

Analyse: Protein 14,0%, Fedt 7,5%, Fibre 12%, Aske 4%

Daglig dosering

Små hunde op til 15 kg – 1/4 måleske dagligt
Mellemstore hunde 15 – 30 kg 1/2 måleske dagligt
Store hunde over 30 kg – 1 måleske dagligt
First Buddy Joint Mobility fås i to størrelser.

500 gram – op til 100 dages forbrug for en mellemstor hund
2 kg – op til 400 dages forbrug for en mellemstor hund

Kovaline salve 150/300ml

kr. 219,- / 319,-

KovaLine Salve – Pleje til huden 150 / 300 ml.

KovaLine er et nyt dansk produceret mild plejecreme med stor dybde virkning.  KovaLine efterlader en hinde, der opretholder hudens naturlige balance og blødgør huden. Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge. KovaLine er et “must” for alle dyreejere! Husk at læse vejledningerne inden brug af KovaLine. Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge.

Læs mere

KovaLine : Er en dansk produceret mild plejecreme med stor dybdevirkning.

KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud. KovaLine er en ny generation af pleje produkter, uden parabener og parfume, som IKKE er baseret på kendte aktivstoffer som: – Antibiotika – Desinfektion – Kortison / Binyrebark hormoner – Zinkpræperater

KovaLine INCI deklaration – gælder både til Koncentrat og Ready-to-Use produktet – dog ikke Salve: Aqua Cocamide DEA Potassium Palmitate Ceteareth-12 Triethanolamine Isotrideceth-7 Glycerin Lanolin Allantoin Sodium Lauroyl Sarcosinate Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate Ceteareth-25

Husk at læse vejledningerne inden brug af KovaLine. Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge.

Kovaline wipes – indeholder 100 stk.

kr. 189,-

Læs mere

KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, der medvirker til at reducere fugtighedstab og som genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud.  KovaLine produkterne er derfor et must i alle dyrehjem. Husk at læse vejledningerne inden brug af KovaLine. Hvis der ikke opnås nogen effekt, kan det kræve medicinsk behandling, og derfor bør dyret tilses af en dyrlæge.

Kovaline sæbe 250 – skal fortyndes

kr. 189,-

Læs mere

Kovaline sæbe – Ready to use

“Ready to use” findes i 250 ml. m.spraytop /samt 500 ml. flaske

kr. 99,- / kr. 189,-
KovaLine – Vil i én enkelt vask/behandling:

  • Iblødsætte, så sårskorper kan fjernes.
  • Vaske området rent.
  • Genskabe elasticiteten og blødheden i huden. 
  • Genskabe hudens naturlige forsvarsbarriere.

Pis’a lugt og pletfjerner

kr. 149,-

Anvendelse: Produktet er biologisk nedbrydeligt og ufarligt for dyr og mennesker. Fjerner effektivt dårlig lugt, og forøger rengøringstandarden væsentligt

Egenskaber: Meget virksom mod dårlig lugt. Kan anvendes overalt i boligen, institutioner, sygehuse, skurvogne m.m. Desuden kan produktet anvendes på tøj, tektiler, kattebakker, hundekurve, transportkasser, affaldsspande, container, biler og er yderst effektiv mod urinlugt.

Læs mere

Dosering: Omrystes før brug. Spray på emnet og lad det tørre op. Efterskyl ikke med vand. Deklaration: Under 5%: Ioniske overfladeaktive stoffer, anioniske over- fladeaktive stoffer, parfumer, benziso thiazolinone, methylsothia-zolinione, laurylamine dipropylenediamine pH-værdi: I koncentreret form: Ca. 7 Vægtfylde: Ca. 1,00 g/ml. Opbevaring: Opbevares forsvarligt, utilgængeligt for børn, og ikke sammen med levnedsmidler, foderstoffer, lægemidler o. lign. Opbevares frostfrit. Må kun opbevares i originalemballage. Må ALDRIG blandes med klor- eller syreholdige produkter

Vægtfylde:
Ca. 1,00 g/ml. Opbevaring: Opbevares forsvarligt, utilgængeligt for børn, og ikke sammen med levnedsmidler, foderstoffer, lægemidler o. lign. Opbevares frostfrit. Må kun opbevares i originalemballage. Må ALDRIG blandes med klor- eller syreholdige produkter